Dvorana Gracia,  Vinkovačka 2,  31000 Osijek

  +385915337134"  info@dvoranegracia.hr

Svečane dvorane Gracia

Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI / ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

“GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt obvezuje se na zaštitu osobnih podataka sa čime vas upoznaje tekst u nastavku. Molimo da Politiku zaštite osobih podataka povremeno provjerite obzirom na moguće izmjene.

Politika privatnosti služi prvenstveno zaštiti privatnosti naših korisnika. Web stranice www.salazasvadbe-osijek.com.hr možete pregledavati slobodno, bez obveze otkrivanja vašeg identiteta ili ostavljanja bilo kakvih osobnih podataka. U slučaju da se odlučite za korištenje neke od naših usluga, potrebno je ostaviti određene osobne podatke kako bismo mogli pružiti traženu uslugu, no Vaši osobni podaci ostaju maksimalno zaštićeni.
Osobne podatke prikupljamo radi:

– Osiguranja pružanja tražene usluge
– Što učinkovitijeg odgovora na vaš upit što uključuje slanje na e-mail adresu svih bitnih materijala i relevantnih informacija vezanih uz traženu uslugu
– Proslijeđivanja vaših osobnih podatka (ime i prezime, broj telefona) neposrednom pružatelju usluge koju ste rezervirali kako bismo omogućili direktni kontakt među Vama i prije realiziranja usluge.
– Povremenog obavještavanja o promjenama u našoj ponudi, i/ili ažuriranim informacijama
– Promocije naših usluga i/ili mogućnosti slanja promidžbenih materijala
– Naše interne obrade podataka

Podaci koji su osigurani sustavom Politike zaštite osobnih podataka:

Ime i prezime
Adresa
Elektronička adresa
Broj telefona ili mobitela
Ostali podatci koje nam svojevoljno pružite, a želite da ostanu tajni

Sadržaj politike privatnosti / Tajnost podataka

“GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt ne prodaje, ne prenosi i ne otkriva podatke koje prikupi na svojim internetskim stranicama nikome izvan društva “GRACIA” uslužnog i ugostiteljskog obrta bez vaše dozvole, osim kada je to neophodno za nesmetanu realizaciju tražene usluge ili propisano procedurom i zakonom kao:

– u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza,
– u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite vašeg života ili tjelesnog integriteta, a vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu svojih osobnih podataka,
– u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu,
– u slučajevima kada ste vi sami objavili te podatke ( čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka ),
– u slučajevima kad je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga se strana “GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt obvezuje na čuvanje poslovne tajne,
– u slučaju eventualne prodaje ili pravnog sljedništva “GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt zadržavamo pravo prodaje ili prenošenja vaših podataka trećoj strani koja:
a) provodi svoje poslovanje u okviru sličnih aktivnosti i usluga
b) pristaje biti slijednik “GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt u pogledu očuvanja i zaštite prikupljenih podataka
c) pristaje na obveze ove Politike o zaštiti osobnih podataka

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.
“GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.
Poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.
Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam da svoje stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje.

Naš Web server automatski prikuplja informacije o IP adresi Vašeg računala, vrsti preglednika, imenu domene, vremenu pristupa, adresi Web stranice s koje dolazite, te informacije o stranicama koje ste posjetili i o radnjama koje ste za svog boravka na našem site-u obavili. Gore navedeni podaci se koriste za vođenje statistike o korištenju stranica, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete naše stranice. Napominjemo da naš Web server ne prikuplja Vašu e-mail adresu ili bilo koju drugu informaciju po kojoj bismo Vas mogli identificirati. “GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt prikuplja podatke o Vašem identitetu i druge osobne podatke samo u slučaju da se odlučite za korištenje neke od usluga iz naše ponude.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom zaštite osobnih podataka, ili u vezi sa svojim iskustvima s ovom internetskom adresom, molimo vas da nam se javite.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na jednoj od naših adresa na mreži. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo ili za bilo kakva pitanja ili dvojbe vezano za našu Politiku zaštite osobnih podataka molimo vas da nam se javite na info@salazasvadbe-osijek.com.hr

Izmjene Izjave

Izjava o zaštiti privatnosti se može s vremenom mijenjati, a sa svakom obavljenom izmjenom se obvezujemo promijeniti i datum objave. Ukoliko dođe do bitnih sadržajnih izmjena ove izjave sve promjene će biti objavljene na našim web stranicama ili ćemo Vam izravno poslati obavijest. Nevezano od toga se našim posjetiteljima i korisnicima preporučuje povremeno pogledati ovu izjavu, a kako bi se što točnije informirali o načinima kojim štitimo njihovu privatnost. Svojim daljnjim prisustvom na našim stranicama i korištenjem naših usluga smatramo da prihvaćate i sve odredbe Politike o zaštiti privatnosti.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

“GRACIA” uslužni i ugostiteljski obrt pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane “GRACIA” uslužnog i ugostiteljskog obrta Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste internetske lokacije

© 2024 · Svečane dvorane Gracia Osijek | Sale za svatove Gracia · Izrada Web stranica WebProjekt